неделя, 21 юни 2020 г.

"МЕЛТЕКС-СВ" ЕООД Мелтекс е вносител на висококачествен текстил и представител на големи производители на текстил в Европа и Азия.

"МЕЛТЕКС-СВ" ЕООД

Мелтекс е вносител на висококачествен текстил и представител на големи производители на текстил в Европа и Азия.

Мелтекс е вносител на висококачествен текстил и представител на големи производители на текстил в Европа и Азия.С много години опит в областта на търговията на едро и дребно дружеството поддържа винаги в наличност на най-новите колекции на склад.
Защо да изберете нас:
Мисията и стремежът на фирмата е чрез професионалното обслужване и предлаганите продукти да създаде дългосрочно партньорство и да заслужим доверието на нашите клиенти.
Високото качество, разнообразието от цветове и материи на предлаганите от нас продукти са в състояние да задоволят и най претенциозния вкус. Нашите продукти се отличават с това, че създават уют и хармония във всеки дом, офис и хотел.
За да спазим нашите обещания и поддържаме високо качество на услугите ние подхождаме индивидуално към всеки клиент, като се стремим да изпълним всяко едно желание и изискване от страна на клиента в кратки срокове на конкурентни цени.

Заповядайте в нашия интернет магазин

Няма коментари:

Публикуване на коментар